Tuven Barn og utstyr holder til på Tuvensenteret i Notodden. 
Vi fokuserer på kvalitetsklær til barn 0-16 år. Vi er meget opptatt av at barna skal ha gode, behagelige klær, til en hver aktivitet. God service er også noe vi setter høyt, så vi gjør vårt ytterste for å gjøre deg som kunde fornøyd!

Vi er to jenter som har vært venninner siden 1. klasse, og har alltid hatt en drøm om å starte barnebutikk. Vi jobbet 5 år i en barnebutikk, som valgte å legge ned. 17 Mars 2011 blei drømmen realisert. Mye jobb, men vi brenner for jobben vår, og stortrives med alle våre flotte kunder!  
Vi har merket stor forandring i kjøpemønsteret til kunden, og har derfor valgt å starte nettbutikk i tillegg til vår fysiske butikk. 

Historien om Fivril 

Her er en liten historie om Fivril, som også er navnet på nettbutikken vår, som kan assosieres med våre kjære barn.

Lille Fivril åpner øynene sine forsiktig. Høyt der oppe smiler sola fram fra en gråhvit sky på den blå himmelen. De lysegule solstrålene varmer de små vingene. Fivril smiler mens han tenker – «Hvor fint det er å være til!»

Fivril kikker rundt seg der han sitter på en hvit og gul prestekrage. Rett nedenfor sildrer den krystallblå bekken hvor en gul og svartstripet bie summer fornøyd på sin leiting etter noe godt å spise. Et brunt ekorn hopper elegant fra det mørkegrønne furutreet over til ei bjørk med sine irrgrønne blader før den rusher nedover den hvite og svarte stammen.

Fivril snur seg rundt og ser forundret på alle blomstene som står rundt omkring i enga. Rosa, lyseblå, knallrød, hvit, fiolett, orange og mange mange flere farger som gynger i den milde vinden.

Og innimellom alle blomstene ser fivril mange, mange fivril venner og fivril familie som flyr fra blomst til blomst. Noen fivriler er litt større og noen er litt mindre….. Noen er litt kortere og noen er litt lengere…… Noen er litt rundere og noen er litt smalere….. Vingene deres er i alle regnbuens farger, og enda flere til……. Noen har litt mer ensfarget og noen har kjempemange farger på vingene sine…..Noen farger er sterke og klare og noen er litt dusere og mer pastell….. Noen er litt mørkere og noen er litt lysere….

                 – FANTASTISK!, smiler fivril.

                 – Tenk at vi alle er så fargerike og så forskjellige! Og allikevel så like!

                 – Og tenk at akkurat jeg er meg!!!!!!! Akkurat slik som jeg er!!!!!!!!

Fivril beveger vingene sine som løfter han forsiktig opp fra blomsten der han flyr ut i den store, vide verden..

 

Velkommen til en hyggelig handel både på nett og i butikk 🙂